Het pure geluk dat je als newborn fotograaf ervaart tijdens een newborn fotoshoots is prachtig om mee te maken. Soms loopt het echter anders…

Stichting Earlybirds

Stichting Earlybirds maakt belangeloos fotoreportages van te vroeg geboren baby’s die voor langere tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. Met het aanbieden van een gratis fotoreportage wil de Stichting Earlybirds de ouders een mooie herinnering bieden aan een heftige en emotionele periode.

Keet & Jet steunen Stichting Earlybirds

Keet & Jet vinden dit een heel mooi initiatief en willen de Stichting Earlybirds graag steunen. We hebben daarom een speciaal Earlybirds mutsje gemaakt. Voor elk Earlybirds mutsje dat wordt verkocht doneren wij € 5,00 aan de Stichting Earlybirds.

Help mee!

Wil jij ook helpen? Bestel dan nu zo’n schattig Earlybirds mutsje!

PS En bestel het schattige mutsje dan gelijk in meer kleuren en ook meteen voor je lieve buurmeisje of stoere neefje, zodat we namens jou een nog groter bedrag kunnen overmaken aan de Stichting Earlybirds 😉

2 Comments

 1. avatar

  Hi Sita en Jeanette!

  Kunnen de mutsjes op verzoek nog steeds gemaakt worden?

  Ik zou hem graag gaan gebruiken tijdens mijn newbornsessies. Van iedere sessie waarbij het mutsje door de ouders wordt gebruikt, ga ik € 5,00 overmaken aan Earlybirds.

  Leuk trouwens om de foto’s van jullie ‘Newborn props shopping’ nog eens terug te zien. Mijn camera-strap gebruik ik nog iedere keer!

  Lieve groet,
  Rolinka

  Just Kidding Fotografie

  1. avatar
   Jeanette de Jong says:

   Hoi Rolinka,
   Wat leuk om te horen dat je je wilt inzetten voor deze mooie stichting! Wij kunnen de mutsjes op verzoek zeker nog maken. We hebben ze niet meer op voorraad, maar als je even een mailtje stuurt met je voorkeuren, dan maken we er graag één voor je.

   En wat fijn dat je camerastrap goed bevalt!

   Liefs, Keet & jet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *